A fehérvári képviselők is kiálltak a Velencei tóért

Szél-Bernadett-Gárdony

Fazakas Attila székesfehérvári önkormányzati képviselő Facebook bejegyzéséből értesültünk arról, hogy a Balaton után a Velencei tó partja is veszélybe került, több helyszínen közvetlenül a partra építkeznének bizonyos gazdasági körök.

❗️Kiállunk a Velencei tóért❗️
A héten Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő társaságában már jártunk Gárdonyban a Velencei tó környékén kialakult helyzet felmérése érdekében. Bizonyos körök több helyszínen (többek közt a szabad strand területén is) épületeket húznának fel a part közvetlen közelében, elvéve a magyaroktól a strandolás, kikapcsolódás élményét.
Ma Szél Bernadett független országgyűlési képviselővel, civilekkel, pártok képviselőivel gyűjtöttük a konzultációs íveket. Köszönjük, hogy ilyen sokat kihoztatok! A beszélgetések során a tó helyzete került előtérbe, egy élő bejelentkezésben el is mondtuk az ezzel kapcsolatos véleményünket.

Gárdonyban Facebook élő videóban mondták el véleményüket a helyiek, Barlabás András és Fazakas Attila fehérvári önkormányzati képviselők, Gottlóz Tibor, az MMM megyei koordinátora, valamint Szél Bernadett független országgyűlési képviselő:

Üdvözlet Gárdonyból! Nemzeti színű #ellenzékifrakció tábla fogadott, mert itt a korrupt és elnyomó Fidesszel szemben állók teljesen egymás mellé álltak. Ez a legszebb: mindegyik őrzi a saját értékeit, elfogadja a másikét, és a közös célért pedig együtt menetelnek. Országos céljaink mellett van is közös ügy itt helyben: lopják a tavat, fittyet hányva a népre és a természeti értékekre. Az íveket hálásan köszönjük, a gyűjtést folytatjuk! Tartsatok velünk, élőben jelentkeztünk be Gárdonyból! ✊🏻💚 #valódikonzultáció#stoppropaganda

Közzétette: Szél Bernadett – 2020. július 24., péntek

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


tizenhét + hat =