A Fidesz nem támogatta a 81-esre csatlakozó bekötőutak felújítását

magyaralmas
magyaralmas

Fazakas Attila, a Jobbik Fejér megye 2-es vk. elnöke, volt országgyűlési képviselőjelölt kérdésünkre elmondta, hogy a 2021-es költségvetéshez képviselőiken keresztül beadták a 81-es főútra rácsatlakozó bekötőutak felújítását.

Több közülük évtizedek óta borzasztó állapotban van, ha megvalósulna a beruházás, akkor emberi módon lehetne megközelíteni

Magyaralmás, Csókakő, Bodajk, Fehérvárcsurgó, Moha településeket.

Az ellenzékiek támogatták a javaslatot, de a fideszes képviselők leszavazták.

Fazakas Attila sajnálatát fejezte ki, hogy a területi országgyűlési képviselő, Törő Gábor semmit nem tett azért, hogy párttársai támogassák az indítványt. Joggal merül fel a kérdés, hogy Törő kinek az érdekeit képviseli.

Fazakas Attila szerint, „ellenzékiként mindent megtettek a környéken lakók érdekeiért, sajnos egy ilyen fontos ügyben sem sikerült az, hogy a fideszesek támogassanak egy ellenzéki javaslatot.”
Továbbá azt mondta, „reméli, hogy az itt lakók emlékezni fognak ezekre a húzásokra a 2022-es választások alkalmával is.”

Emlékeztetett arra, hogy „a magyar vidéket a Fidesz feladta, másodrangú polgároknak tekintik az itt lakókat, hiszen nem hogy a tucatnyi éve beígért 81-es négysávosítása nem történt meg, még a bekötőutak állapota sem érdekli a fideszeseket.”

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


négy + 18 =