A Fidesz nem támogatta a nagyvelegi és a bakonycsernyei út felújítását

Fazakas Attila, a Jobbik Fejér megye 2-es vk. elnöke, volt országgyűlési képviselőjelölt arról tájékoztatott, hogy a 2021-es költségvetéshez képviselőiken keresztül beadták a kifejezetten rossz állapotú nagyvelegi és a bakonycsernyei utak felújításával kapcsolatos módosító indítványokat, melyeket az ellenzékiek támogattak, de a fideszes képviselők elutasítottak.

Fazakas Attila sajnálatát fejezte ki, hogy a területi országgyűlési képviselő, Törő Gábor nem lobbizott azért, hogy az előterjesztést fideszes párttársai támogassák a bizottsági ülésen, így az nem került be a 2021-es országos költségvetésbe.

Fazakas Attila szerint, „ellenzékiként megtették, amit lehetett, végig támogatták ezt a fontos ügyet, de a fideszesek leszavazták.”
Továbbá azt mondta, „reméli, hogy csernyeiek és a velegiek fognak emlékezni ezekre a 2022-es választások alkalmával is.”

Kihangsúlyozta, „nem adják fel a vidékért folytatott harcot, fontosnak tartják, hogy a két falu lakói normális körülmények között utazhassanak, hiszen ugyanolyan adózok, mintha városban laknának.”

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


tizennyolc − 7 =