Alba Regia fotópályázat – október 10-ig várják a képeket

fotókiállítás

A VOKE és a MÁV Fotókör meghirdette az Alba Regia Fotópályázatot. Október 10-ig két kategóriában várnak képeket: a városhoz kapcsolódó vagy szabadon választott témában is lehet nevezni 3-3 fotóval, életkortól és hivatástól függetlenül.

Amatőr és hivatásos fotósok is küldhetnek munkákat a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház és Könyvtár és a MÁV Fotókör Alba Regia Fotópályázatára. Két kategóriában 3-3 színes vagy fekete-fehér, még ki nem állított képpel lehet nevezni: a „SZÉKESFEHÉRVÁR – Alba Regia” témához a város életét, épített örökségét, nevezetességeit bemutató fotókat, illetve szabadon választott témában készített képeket is várnak.

A fotókat értékelő szakmai zsűri tagjai: Szabó Márta, Balogné Dr. Kovács Matild és Bödő Viktória fotóművészek. A pályázatok leadásának határideje október 10-e, a cím pedig: albaregiafoto2020@gmail.com. A kiállítás november végén nyílik a legjobb munkákból, ott kerül sor a hivatalos eredményhirdetésre és a díjátadóra is.

A pályázati képek formátumáról, a részletes kiírásról a nevezési lappal a http://mavmuvhaz.hu/palyazatok/alba-regia-fotopalyazat-2020/ oldalon lehet tájékozódni.

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


20 − 10 =