Álom marad a fehérvári Úrhidai és Móri út felújítása?

Úrhidai út
Úrhidai út

Fazakas Attila székesfehérvári önkormányzati képviselő jelezte, hogy dr. Gyüre Csaba és Kálló Gergely jobbikos országgyűlési képviselők által a 2021-es költségvetéshez több módosító indítvány adtak be az Országgyűlésben.

A Fehérvárt érintő javaslatok között fontosnak tartotta az Úrhidai út felújítását, valamint az elkerülőre csatlakozó csomópont létrehozását. Az út valóban katasztrofális állapotban van, naponta sok ezren használják, az úrhidai körforgalomig „életveszélyes rajta közlekedni”.

Fazakas Attila szerint ugyancsak hasonlóan rossz állapotban van a Móri út is. Csak azért fókuszáltak erre a két útra, hogy hátha Vargha Tamás és Törő Gábor megoldja, hogy a fideszesek támogassák legalább ennek a két rendkívül rossz állapotban lévő útnak a felújítását, hiszen ez egy régi adósság az itt élők , valamint az

Úrhida, Sárszentmihály, Sárkeszi, Nádasdladány, Jenő irányából érkező dolgozók, tanulók számára.

Az indítványt az ellenzéki honatyák támogatták, a fideszesek leszavazták.

Fazakas Attila sajnálatát fejezte ki, hogy a területi országgyűlési képviselők, semmit nem tettek azért, hogy párttársaik támogassák az indítványt. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy Vargha és Törő urak kit képviselnek valójában.

Kihangsúlyozta, „ellenzékiként minden követ megmozgattunk, hogy sikerre vigyük ezt a két ügyet, sajnos nem sikerült elérni, hogy a fideszesek támogassanak egy ellenzéki javaslatot.”

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


3 × öt =