Ellenzéki javaslatok Székesfehérváron

korona-sajtotajekoztato

Barlabás András, Fazakas Attila,, dr. Márton Roland és Ráczné Földi Judit már korábban jelezte, hogy a koronavírus helyzet kapcsán megelőzés céljából Fehérvár különítsen el 100 millió forintot, de erre eddig nem kaptak választ. Tegnap interpellációt küldtek a polgármesternek, amit a mai sajtótájékoztatójukon ismertettek, ezeket szedték pontokba:

✅ Első lépésben 100 millió Ft azonnali elkülönítése a koronavírussal kapcsolatos teendők kezelésére.
✅ Székesfehérvárra fókuszáló Válságkezelő Munkacsoport létrehozása a megelőzéshez szükséges intézkedések koordinálásában és a városlakók naprakész, azonnali tájékoztatására!
Javasolt tagok: Fejér megyei Szent György kórház igazgatója, Alba Családorvosi Egyesült vezetője, gyerekorvosok képviselője, védőnők vezetője, járási tisztiorvos.
✅ A város közvéleményének megnyugtatása és hiteles, pontos, naprakész tájékoztatása érdekében a szekesfehervar.hu városi honlapon, a Fehérvár Médiacentrum különböző csatornáin, figyelemfelkeltő helyen kerüljön kialakításra egy NAPONTA FRISSÜLŐ FELÜLET, ahol minden, a koronavírussal kapcsolatos információ kerüljön közzétételre.
✅ Ezeken a felületeken a fehérváriak napi szinten legyenek tájékoztatva az egészségüggyel kapcsolatos összes információról, tudják melyek a látogatható rendezvények, hol van napi orvosi ügyelet is.

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


12 − három =