Fazakas Attila – Ellenzéki javaslatokat is megszavazott a Közgyűlés

Fazakas Attila (Fotó: OKK Fehérvár)

A székesfehérvári önkormányzati képviselő a közösségi oldalán számolt be az augusztus 28-án tartott Közgyűlésen történtekről:

✔️ Javaslatunkra kidolgozásra kerül a lakótelepi játszótereken a 22:00-6:00 közötti ott tartózkodás tilalma a hangoskodás, italozás, szemetelés visszaszorítása érdekében.

✔️ Javaslatunkra a város és intézményei visszaszorítják a PET palackok használatát.

✔️ Elfogadtuk a rendőrség beszámolóját. Megköszöntem az utóbbi időben végzett munkájukat.Kérdésemre a kapitány úr elmondta:- állandó jelleggel Fehérváron is rendelkezésre áll a közlekedési szabálysértéseket monitorizáló, civil autóba szerelt eszköz- nem rajtuk múlik az állandó mérési pontok telepítése, igyekeznek gyakran mérni.- Pláza környéke problémakör: a belvárosi járőrökkel próbálják megoldani a helyzetet, ha baj van, hívni kell őket- a járőrözési órák csökkenésének oka: a versenyszférához képest kicsik a bérek, elég sokan leszerelnek.

✔️ Támogattuk még többek közt a 100%-os európai uniós forrásból megvalósuló Móri út felújítását, a 12. életévüket betöltő fiúk ingyenes HPV védőoltását.

⛔️ Nem támogattuk:

❌ azt, hogy Garancsi István oligarcha kaszinókirály és fociklub tulajdonos kevesebb bérleti díjat fizessen a zártkapus meccsek okán, ahogyan azt sem, hogy a 100%-ban városi tulajdonban lévő Városgondnokság biztosítsa a büfét a stadionban

❌ hogy a város tulajdonában lévő lakások értékesítésre kerüljenek

❌ a Sörház tér 1. szám alatti kollégium komplexum Magyar Államnak történő ingyenes átadását (helyiek helyett a Honvédség fogja használni)

❌ A Szabadművelődés Háza „Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ”-ra történő átszervezését

#fazakasattila#jobbik#fehérváriellenzék

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


2 + 16 =