Fazakas Attila: négysávos 81-est!

négysávos81es

A 2018-as országgyűlési választásokkor Fazakas Attila jobbikos országgyűlési képviselőjelölt első számú ígérete a 81-es főút négysávosítása volt. Ahogy mostani Facebook posztjában fogalmazott: „a sok-sok duma és ígérgetés helyett négysávos 81-est kell ÉPÍTENI! Nem négyévente, fideszes módon rácuppanni a témára, hanem megépíteni. Nem makettekre, sajtótájékoztatókra, fölösleges bejelentésekre van szükség, hanem a munka megkezdéséhez!”

Önkormányzati képviselőként is figyelemmel kíséri az úttal kapcsolatos fejleményeket, a véleménye szerinti „pótcselekvéseket”, éppen ezért ebben az évben is előterjesztette jobbikos országgyűlési képviselők által a négysávos 81-es ügyét.

Továbbá fontos tartotta, hogy a mostani 81-esre kapcsolódó évtizedek óta katasztrofális bekötőutak is legyen felújítva, így Magyalmás, Csókakő, Bodajk, Bakonycsernye, Nagyveleg, Fehérvárcsurgó és Moha településeket, ahogyan ő fogalmaz, „végre emberi módon” lehetne megközelíteni.

A fehérvári önkormányzati képviselő továbbá azt nyilatkozta, hogy „Ha a fideszesek újra leszavazzák, akkor itt lesz az újabb bizonyíték arra, hogy a négysávos 81-es számukra nem több mint egy kampányfogás.”

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


19 − tizenkettő =