Hiába akarta az ellenzék, elutasították a 7-es főút felújítását

szabadbattyan

Fazakas Attila, székesfehérvári önkormányzati képviselő, a Jobbik Fejér megye 2-es vk. elnöke, volt országgyűlési képviselőjelölt azt nyilatkozta, hogy a megyei infrastruktúrát érintő módosító indítványaik megszavazása esetén az állam régi adósságot törleszthetett volna.

Azt szerették volna elérni, ha felújításra kerülne a 7-es főút Székesfehérvár – Szabadbattyán – Kőszárhegy – Polgárdi, Május 1 út közötti szakasz. Erre vonatkozóan módsító indítványt fogalmaztak meg a 2021-es költségvetéshez, melyet a Fidesz leszavazott.

„Érthetetlen számunkra, hogy egy ilyen állapotban lévő út felújítása kapcsán, hogy lehet NEM-et nyomni”.

Fazakas Attila sajnálatát fejezte ki, hogy a területi országgyűlési képviselő, Törő Gábor semmit nem tett azért, hogy ez a javaslat átmenjen a fideszes gépezeten.

Joggal merül fel a kérdés, hogy Törő kinek az érdekeit képviseli.

Fazakas Attila kijelentette: „a Balatonra igyekvő tízezrek, a battyáni, kőszárhegyi, polgárdi lakosok között mindenféle pártállású lakós megtalálható, ezzel a lépéssel nem az ellenzéknek tesznek rosszat, hanem a helyben élőknek.”

Továbbá azt mondta, „reméli, hogy az itt lakók emlékezni fognak ezekre a fideszes lépésekre, amikor 2022-ban képviselőt kell választani.”

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


14 − kilenc =