Közgyűlési beszámoló dr. Márton Roland szemszögéből

ellenzéki-frakció-székesfehérvár

Az augusztius 28-ai Közgyűlés kapcsán az önkormányzati képviselő az alábbi beszámolót tette közzé közösségi oldalán.

✅ Az Európai Unió 4 milliárd forintos beruházásával elindul a déli összekötő út (Seregélyesi út – Sárkeresztúri út összekötése) megépítése és az Európai Unió további 1 milliárd forintos beruházásával megkezdődhet a Móri út felújítása. Köszönjük Brüsszel! Szerencsére az Európai Unió által finanszírozott fejlesztéseket a fideszes képviselők is megszavazták, most éppen nem akarták elgáncsolni Brüsszelt.
✅ A jövőben a 12. életévüket betöltő fiúk ingyenes HPV elleni védőoltása
állami támogatásból valósul meg. Az így felszabaduló önkormányzati forrásokat más, állam által nem támogatott oltások támogatására tudjuk fordítani.
✅ Javaslatunkra kidolgozásra kerül a lakótelepi játszóterek 22:00 és 6:00 közötti használatának tilalma a hangoskodás, italozás, szemetelés visszaszorítása érdekében.
✅ Javaslatunkra az önkormányzat és cégei, intézményei visszaszorítják a PET palackok használatát.
❌ Az ellenzék nem szavazta meg, hogy Garancsi István kaszinókirály, politikusokat luxus magánrepülőgépén reptető fideszes oligarcha, mint fociklub tulajdonos az eddig is jelképes összeg helyett még kevesebb bérleti díjat fizessen a Sóstói Stadion használatáért.
❌ Azt sem támogattuk, hogy a Városgondnokság – akinek teljesen más lenne a feladata – biztosítsa a party szervízt és a büfét a stadionban.
❌ Nem szavaztuk meg, hogy a város tulajdonában lévő lakások értékesítésre kerüljenek, mert nem eladni kéne önkormányzati lakásokat, hanem még építeni a lakhatási válság enyhítése érdekében.

Forrás: Facebook

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


20 + tizenkilenc =