Nikolics Nemanja a Vidi csapatkapitánya

Nikolics

Miután az előző szezon végén befejezte pályafutását eddigi csapatkapitányunk, Juhász Roland, új kapitányt választott az öltöző. Játékosaink Nikolics Nemanjának szavaztak bizalmat, helyettesei Stopira és Kovácsik Ádám lesznek.

„Rendkívül megtisztelő számomra, hogy Juhász Roland után én viselhetem a következő szezontól a csapatkapitányi szalagot. Örülök, hogy a társak úgy látják, a rutinommal és a hozzáállásommal megfelelően képviselhetem a csapatot a pályán és azon kívül is. Közös célért fogunk küzdeni, ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy mindezt igazi csapatként tegyük. Az első nagyon fontos feladat az lesz, hogy az új játékosokkal együtt egy remek öltözői hangulat alakuljon ki, hiszen ez a siker egyik alapfeltétele. Ha az öltözőben minden rendben van, és mindenki egy irányba tart, akkor nagyon szép dolgokat fogunk tudni produkálni a pályán.”

– nyilatkozta a MOL Fehérvár FC klubhonlapjának a Vidi új kapitánya, Nikolics Nemanja.

„Büszke vagyok arra, hogy már több mint 250 tétmeccset játszottam a Vidi színeiben. Korábban viseltem már a kapitányi karszalagot meccseken, de az, hogy a csapattársak most Niko helyettesének választottak, számomra azt jelenti, hogy az öltöző megbízik bennem, ez pedig nagyon jó érzés. Ahogy eddig is, ezután is mindent megteszek azért a pályán és a pályán kívül is, hogy méltóképpen képviselhessem a Vidit és Székesfehérvárt”

– árulta el Stopira.

„Igazán örülök, hogy Niko egyik helyettesének választottak a többiek. Ez egy nagyfokú bizalom az öltöző részéről. Öt éve vagyok a Vidi játékosa, mondhatni a veteránok közé tartozom. Fontos, hogy visszatérjünk arra az útra, ami korábban jellemezte a Vidit, és amelynek köszönhetően szép sikereket érhettünk el hazai és nemzetközi szinten is”

– fogalmazott Kovácsik Ádám.

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


tizennyolc − 13 =