Sipos Mari és Kanalovics László közös kiállítása a Köfém Művelődési Házban

kiállítás

Kezemben ecset címmel nyílik Sipos Mari Cserhát Art Aranydíjas festőművész, valamint Kanalovics László festőművész közös kiállítása. Az Ősfehérvár Alkotóközösség művészeinek tárlata július 30-tól, csütörtöktől látogatható a Köfém Művelődési Házban.

Az Ősfehérvár Alkotócsoport – röviden ŐsfAlköz – Sipos Mari Art-díjas költő kezdeményezésére, közkívánatra jött létre a kultúra, a művészet, az irodalom kedvelő barátoknak.

Ahogy az ŐsfAlköz tagjainak hitvallása tartja: „A művészet valójában egy lényegfeltáró tevékenység. Hogy mi a lényeg és a lényegtelen azt mindig a művész, a festő, a költő, az ember dönti el. Az egyénisége, az érzelmei, az érzései, vagy épp a világnézete.” Az ŐsfAlköz tagok hobbi művészete örömművészet, mert megfelelési kényszer nélkül, örömből születik. Tagjaik írók, költők, versmondó barátok, fotóművészek, művészet kedvelők, festőművészek, kézműves és kreatív alkotók, akik autodidakta módon művelik a művészet valamennyi ágát.

A közösség alapítójának, Sipos Marinak, valamint festőtársának Kanalovics Lászlónak legújabb kiállítása július 30-án, csütörtökön nyílik majd a Köfém Művelődési Házban.

A „Kezemben ecset” című tárlat megnyitóját zártkörűen, de sajtónyilvánosan tartják. A nagyközönség számára július 30. ás augusztus 13. között lesz látogatható a kiállítás.

Forrás: szekesfehervar.hu

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


tizennyolc + 2 =