Megszorítás! Megszüntetik a pesti buszjáratok 3/4-ét!

buszjáratok-megszüntetése

Fazakas Attila önkormányzati képviselő Facebook bejegyzésben reagált az újabb fideszes megszorításra, amivel jóformán tönkreteszik a Fehérvár és Budapest közötti közösségi közlekedést.

Mint írja:

Derült égből villámcsapás‼️Egyik napról a másikra 1/4-ére csökkentik a Fehérvár-Budapest között közlekedő buszok számát‼️
A város egyáltalán nincs felkészülve erre a pofátlan megszorításra, aug.21.-től még nagyobb káosz és zűrzavar várható. Az, hogy a vonat van preferálva a Fehérvár-Budapest útvonalon rendben lenne, ha ehhez társulna egy normális, XXI. századi belső közösségi közlekedés, ha a hülyeségek helyett megépült volna a közel 10 éve megígért intermodiális központ a vasútnál, ha több vonatot állítanának rendelkezésre.
A bosszúságot tovább fokozza, hogy a város belső területeiről az eddigi gyalogos megközelítés helyett, a gyatra menetrendű városi buszokkal kellene kiérni a vasúthoz, a vidékről érkezők nem tudnak átszállni, hanem szintén helyi buszt kell igénybe venniük, ami pénzkiadás +idő.
Megnézném a polgármestert, hogy ezt miként oldaná meg, mondjuk 35 fokos melegben vagy éppen esős időben, gyerekekkel, csomagokkal, idősebb rokonnal!

Totálisan felelőtlen, szakmaiatlan lépés, ami ismét bosszúságot okoz a fehérváriaknak és a Fehérvár környékieknek.
Ígértek itt fűt, fát, de lám, a valóság teljesen más!
A polgármester állítólag levelezik, ahelyett, hogy sürgősen a sarkára állna és azonnali megoldást csikarna ki fideszes elvtársai lépésére. Lehet tetszelegni előkelő idegenként, de az embereket nem lehet a végtelenségig átverni. A Fidesz egyik főszponzoraként oldja meg a kérdést, amíg nem késő!

Nemhogy szintet nem tud lépni (ami a kampányszlogene volt), hanem a meglévő állapotokat sem tudja fenntartani.
Lehet számon kérni a két általa ajánlott országgyűlési képviselőt is, Vargha Tamást és Törő Gábort is!

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


hat + hat =