Gazdaság Háza: Fejlesztési lehetőség kkv-k részére

Kis- és középvállalkozások számára tájékoztató rendezvényt tartunk a Magyar Multi Programról, a Mintaüzem projektről, valamint további elérhető fejlesztési lehetőségekről, gazdaságfejlesztési forrásokról. Az  Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) együttműködésben megvalósuló gazdaság- és vállalkozásfejlesztési lehetőségekről szóló rendezvényen konzultációra is biztosítunk alkalmat. 

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató rendezvényt szervez együttműködésben az Innovációs és Technológiai Minisztériummal. Az eseményen bemutatásra kerülnek az aktuális gazdaságfejlesztési források és vezető programok, fejlesztési lehetőségek, kiemelten a Magyar Multi Program, a Mintaüzem projekt.

A programon lehetőség nyílik személyes konzultációra is.
Az országjárás szakmai vezetője dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, aki a tájékoztató esemény nyitó előadását tartja.

Program

2020. február 25. (kedd)

10:00 – 10:10 Köszöntő – Radetzky Jenő elnök, Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
10:10 – 10:40 Magyar Multi Program és további elérhető vállalkozásfejlesztési források bemutatása (Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, ITM)
10:40 – 11:05 Értékteremtés és növekedés – vállalatfejlesztési lehetőségek a Budapesti Értéktőzsde programjain keresztül (Paulovits Ádám Márton – igazgató, BÉT)
11:05 – 11:20 Kérdések és válaszok
11:20 – 12:00 Szakmai egyeztetési lehetőség a Magyar Multi Program munkatársaival

A program helyszíne:
Gazdaság Háza, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Forrás: fmkik.hu

Légy az első hozzászóló

Írd meg véleményedet

Az e-mail címedet nem tesszük közzé.


*


tizennyolc + 16 =